Incarcator solar

GV-10 | 140W 10A

Nou

Un meci perfect pentru panoul de 140W.Ultra-înaltă viteză MPPT în GV-10 este atat de eficient reduce costul sistemului per Watt. 10.5A 12V MPPT Controller. 98,3% eficiență maximă High-Speed ​​MPPT Protectii electronice avansate Consumul de noapte Tiny (0.9mA) Marine-Grade.

Detalii

Acest produs nu mai este pe stoc

By buying this product you can collect up to 57 puncte de loialitate. Your cart will total 57 puncte that can be converted into a voucher of 5,70 lei.


579,49 lei

Add to my wishlist

Informații

A Perfect Match pentru Panoul de 140W GV - 10 a fost conceput pentru a maximizaenergia utilizabilă dintr -un panou de 140W . Cu maximă continuă, Power Point Tracking , și consumul noapte de numai 0.9mA ,GV - 10 oferă rezultate . De fapt ,GV - 10 este atat de eficient la creșterea producției panou , se reduce costul sistemului ( $ / W ), comparativ cu un controler PWM și panou mare . Mission-critical Fiabilitate Controlere Genasun sunt dislocate în locurile cele mai îndepărtate de pe pământ . Ei indura ani pe mare , ierni aspre din Antarctica , condiții de îngheț în straturile superioare ale atmosferei pe avioane solare cu reglaj electric , și în câteva locații off -the - hartă. Made in Statele Unite ale Americii , fiecare controlor este pus prin testare electrice complet pentru a asigura fiabilitatea . Dacă aveți nevoie de putere mission-critical , aceasta este controlerul . High-Speed ​​MPPT : Întotdeauna pe țintă Nu toate controlerele de urmărire maximă Power Point au fost create în mod egal . Cele mai folosi o metodă de matura si de somn care scanează întreaga gamă de tensiune la fiecare 30-60 de secunde . Asta e bine pentru o zi clar , dar controlorii tradiționale sunt în mod constant în afara țintă în timpul schimbării condițiilor nor - exact atunci când puterea este rară și are nevoie cel mai mult . Controlere Genasun adapta la condițiile în schimbare de lumină de 20 de ori în fiecare secundă . Ele sunt mereu pe țintă , captarea fiecare bit de soare disponibile. Pur și simplu pune , alte controlere nu pot ține pasul . Avansat de litiu de încărcare Algoritmi Algoritmii noștri de încărcare litiu trage de la nouă ani de experiență clădire cu litiu baterii pentru medii dure . Am lucrat cu fiecare chimie , și -au adaptat profile de sarcină pentru a vă ajuta să obțineți mai mult capacitatea și ciclul de viață de la pachet bateria . Tensiuni personalizate disponibile Stocurile GenasunGV - 10 într-o varietate de profile de sarcină pentru cele mai comune biochimice litiu și configurații de celule . Tensiuni personalizate pot fi programate în fabrică pentru a se potrivi Float tensiune ( tensiune de CV ) a bateriei . Vă rugăm să selectați opțiunea Personalizat de tensiune de la drop jos , și de e-mail support@genasun.com pentru a specifica tensiunea . Made in Statele Unite ale Americii

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Incarcator solar

Incarcator solar

Un meci perfect pentru panoul de 140W.Ultra-înaltă viteză MPPT în GV-10 este atat de eficient reduce costul sistemului per Watt. 10.5A 12V MPPT Controller. 98,3% eficiență maximă High-Speed ​​MPPT Protectii electronice avansate Consumul de noapte Tiny (0.9mA) Marine-Grade.

Write a review

10 other products in the same category: