Case Verzi Exista 4 produse.

Casele verzi sunt Case Inteligente!

Solutii de automatizari - Puteți monitoriza și controla centralizat echipamentele din locuință, local și de la distanță prin 3G direct de pe telefonul mobil.

Puteți controla (opri, porni, regla...) temperatura, sistemele de securitate video, sistemele de avertizare(senzori de fum, gaze, umiditate...),

puteți monitoriza energia și și echipamentele (mașina de spalat, storuri cu rolete...) direct de pe mobil cand sunteți departe sau de pe unitatea centrala de comanda cu touchscreen, acasă.

Avem Solutii de automatizari pentru casa ta:

de la iluminatul curții cu programare, incarcatoarele solare cu leduri și becuri economice, prize automate cu temporizator, senzori de mișcare și de lumină, baterii încărcate de la soare și computere alimentate la 5 Volți, până la panouri fotovoltaice care alimentează toată casa cu energie electrică și soluții de încălzire a camerelor sau de racire, vara, cu curent continuu si alternativ.

Pentru programarea estimării unității centrale și a modulelor adiționale în funcție de cerințe sunați la telefon 0722-50.20.60.


Arata 1 - 4 of 4 produse
Arata 1 - 4 of 4 produse